Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Başkandan yakın takip…

Başkandan yakın takip…

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysanın köy ziyaretleri devam ediyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, geçtiğimiz hafta sonunu Turan Köyü`ne ayırdı.
Hafta içindeki zamanının büyük bölümünü ilçede devam eden çalışmalara ayıran Erdek Belediye Başkanı Aysan, hafta sonlarını ise köylere ayırıp burada devam eden çalışmalarda hızlı sonuç almak için çalışanlara talimat veriyor.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın, Turan Köyüne yaptığı ziyarete, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ile AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İlgen eşlik etti.
Erdek`ten gelen heyet, Turan Köyünde kurs yeri olarak hizmet vermek üzere hazırlanan binayı gezip, binanın son durumu hakkında bilgi aldı.
Daha sonra köy halkı ile bir araya gelen Erdek Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla karşılıklı görüş alışverişi şeklinde süren sohbette yaptığı konuşmada, Turan Köyü`ne, imkanlar elverdiği sürece her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.     
Köyde, kurs yeri olarak hazırlanması devam eden bina ile ilgili açıklama yapan Başkan Aysan, kurs yeri hazırlığının tamamlanmasıyla birlikte, burada düzenlenecek kurslarla vatandaşlara ihtiyaç duydukları konularda eğitim alma imkanı sağlanırken, öğrencilerin ise yaz tatillerini faydalı şekilde değerlendirmesine imkan sağlanacağını bildirdi.
Erdek Heyeti Doğanlar Köyünde
Turan Köy ziyaretini tamamlayan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ve beraberindeki heyet buradan Doğanlar Köyüne geçti.
Köy girişinde Doğanlar Köyü Muhtarı Ramis Gologan tarafından çok sıcak ve samimi bir havada karşılanan Erdek heyeti, bir süre köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet etti.
Belediye Başkanı Aysan ve beraberindeki heyet, daha sonra köyde yapım çalışmalarında artık sonuna gelinen iskele ile sahilde incelemelerde bulundu.
İnceleme boyunca, Köy Muhtarı Ramis Gologan, konuklarına köyde devam eden ve tamamlanan tüm çalışmalar hakkında brifing verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli